Mergi direct la conținut »
Andreea Marin, cu șorțul de gât, la bucătărie. N-o vezi așa în fiecare zi | FOTO ÎN ARTICOL
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Marin, cu șorțul de gât, la bucătărie. N-o vezi așa în fiecare zi | FOTO ÎN ARTICOL

Andreea Marin, cu șorțul de gât, la bucătărie. N-o vezi așa în fiecare zi | FOTO ÎN ARTICOL

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar aparițiile ei publice sunt atent studiate. Ținutele, machiajul și coafura, dar și postura corpului sunt tot timpul sub control. De această dată, ”Zâna” s-a lăsat pozată în ipostaze în care publicul o vede mai rar: cu șorțul de gât, în timp de trebăluiește prin bucătărie.

De Miruna Darcovici,

Andreea Marin și-a petrecut ziua de sâmbătă în familie și a gătit alături de sora ei câteva feluri de mâncare care le-au lăsat gura apă amicilor virtuali. Printre altele, ”Zâna” a pregătit și un desert cu aluat și a avut grijă ca masa să fie aranjată frumos în curte, la aer curat. Ea le-a explicat prietenilor de pe Facebook și care a fost felul principal și ce a adăugat în el. ”Ravioli cu pastă de brânză (ricotta , mozzarella, verdețuri) și sos de roșii cu usturoi și busuioc”, a explicat ea.


Andreea Marin are doi frați, pe Cristina și Ionuț, însă este destul de discretă atunci când vine vorba despre ei. De obicei, aceștia preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Recent, însă, după o altă duminică petrecută în familie Andreea a publicat o fotografie pe o rețea de socializare, în care își prezenta membrii familiei.

Andreea Marin, a rămas ”Zâna”, după succesul emisiunii ”Surprize, surprize”

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România.

Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România.
Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – LOreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble.

În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr au divorțat în 2013.

În urmă cu doi ani, Zâna s-a căsătorit cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk.

Close
Închide
  Close