MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 14:50

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre noul membru al familiei sale

Distribuie

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre noul membru al familiei sale. Vedeta este o mare iubitoare de animale și, în prezent, ea adăpostește două pisici, un câine, zeci de păsări exotice, pești și o veveriță.

Andreea vorbește despre pasiunea sa pentru animale în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars, difuzată sâmbătă de la 13.00.

Andreea Marin

Andreea Marin dezvăluie că are un nou membru în familie, câinele prietenului ei: „Avem și un câine lup, Rocky, care este de fapt al prietenului meu. A crescut împreună cu Lady, cățelul meu. Rocky era chiar mai mic decât Lady când a intrat în familia noastră. Între timp s-a lungit și a ajuns mai mare decât ea. Cu Rocky am călătorit din Europa până în Africa (…) M-a uimit mereu istețimea și afecțiunea de care ei pot da dovadă”, mărturisește Andreea Marin.

Andreea Marin a declarat, la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, că nu a fost niciodată tentată să părăsească România.

„Niciodată nu m-a tentat acest gând. Am avut multe ocazii să plec din ţară, ocazii profesionale şi nu, nu îmi doresc lucrul acesta, iubesc acest loc. Îmi plac oamenii noștri, îmi place să vorbesc în limba mea. Munca mea îmi dă șansa să călătoresc”, a afirmat Andreea Marin la show-ul Cool Summer Nights.

Citește și

VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”

 

 

 

Citește mai multe despre Familie pe Libertatea.

Comentarii