MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2014 14:07 , de Alina Dan

Andreea Marin PUNE CAPĂT MINCIUNILOR care circulă pe seama ei. Iată ce spune vedeta

Distribuie

În goana după senzaţional şi audienţă, televiziunile au început să-şi mintă telespectatorii şi să îi momească să stea în faţa micilor ecrane cu promisiunea că „Zâna” va intra în direct şi în exclusivitate pentru a-şi pune viaţa pe tavă.
Toată această şaradă a ajuns şi la urechile Andreei care a dorit să îşi lămurească fanii prin intermediul paginii sale de Facebook.
„Dragi prieteni, vă rog să nu vă lăsaţi manipulaţi de promisiunile diverselor televiziuni, care se folosesc de numele meu difuzând spoturi de promovare fanteziste. Nu credeţi atunci când un astfel de spot vă anunţă că în platou se va afla Andreea Marin pentru a vorbi despre viaţa personală, în prezent despre căsătorie sau orice aspect legat de acest eveniment. Sunt un om cu capul pe umeri şi dacă am spus clar că nu-mi doresc interviuri televizate pe acest subiect, intim pentru mine, nu o voi face. Subliniez din nou acest lucru, pentru ca voi să nu credeţi în ceea ce vă promit alţii în numele meu. Nu îmi voi transforma un eveniment ce ţine de viaţa privată într-o telenovelă, atât cât depinde de mine. O zi bună! Cu drag, Andreea”, a scris vedeta.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii