MENIU CAUTĂ

Andreea Marin, victima unei fraude informatice. I-au atras imediat atenția cu ce se întâmplă

Distribuie

Vedeta de televiziune Andreea Marin a devenit victima unei fraude informatice.

Pagina de Facebook a Andreei Marin, cea care are o relație cu Andrei Brâncoveanu, consulul României în Libia, a fost clonată. De pe această pagină clonată se cer bani de donații.

Andreea Marin, care vorbește moldovenește și acasă și cu prietenii, a fost atenționată asupra a ceea ce se întâmplă de una dintre fanele sale. Acesta i-a spus că unei rude de-ale sale i-au fost cerute date personale de pe un cont cu numele Andreeei Marin, pentru depunerea unei donații în scop nobil.

„Am înțeles asta imediat, am intrat în jocul lui să-i aflu identitatea! L-ai putea denunța! Eu am încercat să o fac. Am sunat la poliție, fiecare îmi dădea alt număr de telefon, spunându-mi că ei nu se ocupă cu așa ceva! Am renunțat, dar m-au înfuriat”, a scris femeia respectivă.

„Nu este contul meu, este un cont fals”,i-a răspuns Andreea Marin.

Pe pagina sa reală de Facebook, Andreea Marin a postat un mesaj prin care le atrage atenția internauților care este situația cu contul său.

„Dragii mei, pagina mea oficială este aceasta, bifată de Facebook , și nu alta. Atenție și nu vă lăsați păcăliți! Eu nu aș face astfel și nu v-aș cere donații în privat niciodată”, a precizat fosta zână a surprizelor.


Citește și: EXCLUSIV/Bogdan Munteanu, omul care știe tot ce se întâmplă cool în oraș. Fost politehnist, fost corporatist, acum promoter de underground


 

Citește mai multe despre Andreea Marin, clonare și donatii pe Libertatea.

Comentarii