MENIU CAUTĂ
16 Mar. 2014 16:07 , de Daniel Măgureanu

Andreea Raicu A URMAT O CURĂ SPIRITUALĂ într-un loc sacru: „Am plâns foarte, foarte mult acolo” Detalii emoţionante

Distribuie

Ashramul, loc special din India creat pentru meditatie si rugaciune, a ajutat-o pe Andreea Raicu să depăşească anumite temeri pe care le-a acumulat în timpul vieţii. Vedeta a vorbit despre aceasta experienţă la emisiunea „Dincolo de aparențe„.
„Am plecat în India să stau două săptămâni și am stat o lună. Acolo m-am eliberat de frici. Am învățat să nu mai anticipez. Trebuie pur și simplu să las viața să mă surprindă. O învățătură de acolo care îmi este benefică este următoarea: că realitatea este una singură, nu cea pe care mi-o imaginez eu, și că dacă lucrurile sunt așa, ele nu se vor schimba niciodată”, a povestit vedeta.
„Am ales un ashram care nu te scoate din viaţa ta normală cu totul. Ideea acestuia era să te ajute să te linişteşti într-un mediu similar cu ceea ce trăieşti tu. Sunt restaurante, sunt meditaţii de dimineaţa până seara, dar e decizia ta dacă vrei să te duci la ele sau nu. Nu eşti în mijlocul unui câmp în care cineva te obligă să te rogi la 6 dimineaţa când e prima meditaţie. Bineînţeles, sunt şi cursuri unde stai în izolare 5 zile, eu am făcut un astfel de curs. Am plâns foarte, foarte mult acolo. Nu intri la cursurile cele dure decât în urma unui interviu în care îţi testează starea. E o dependenţă bună. Îmi doresc ca meditaţia să fie singurul lucru care să-mi dea dependenţă”, a mai spus Andreea.
Citeşte şi: Surprize pentru ANDREEA RAICU de MĂRŢIŞOR! „Şi de dimineaţă tot se întâmplă asta!” ANDREEA RAICU NU MAI VORBEŞTE de 4 zile! Vezi care este motivul pentru care nu mai scoate niciun cuvânt!  
 

Citește mai multe despre Andreea Raicu pe Libertatea.

Comentarii