De Geo Berciu,

“Până acum am trăit cel puţin o poveste de dragoste foarte frumoasă. Nu pot spune cu certitudine că a fost marea iubire. Va trebui să mai treacă timp până când voi simţi nevoia să analizez şi să trag linie. Eu nu pot trăi fără dragoste. Mi-e greu să le înţeleg pe cele care au renunţat să o caute, dar cred că au ajuns aici după o mare dezamăgire sau după o viaţa foarte grea. Dar e foarte trist când se întâmplă asta.

Când întâlneşti o mare iubire, trăieşti intens fiecare clipă în parte. Nu gândeşti raţional, nu-ţi faci calcule. O mare iubire e însoţită întotdeauna de o poveste de dragoste aparte şi tocmai de aceea e şi greu s-o uiţi sau s-o înlocuieşti, atunci când se termină. Din păcate, asta-i soarta marilor iubiri: au finaluri triste. Happy-enduri sigure au doar filmele de la Hollywood”, a declarat vedeta Prima Tv.
Andreea Raicu povesteşte şi despre finaluri acestea triste, care, în viziunea ei, u sunt şi foarte dureroase: „Nu sunt prea bună la semnalele care prevestesc sfârşitul iubirii. Sau poate că relaţiile mele s-au terminat, chiar dacă nu dispăruse şi dragostea. Cred că atunci când îl simţi indiferent la ce ţi se întâmplă, când e fizic cu tine, dar la ani lumină cu gândul, e mai bine să spui stop. Suferi mai puţin”, a mai mărturisit prezentatoarea pentru revistatango.ro

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă