Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu e topită după fetița ei. Ce imagine a făcut publică proaspăta mămică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu e topită după fetița ei. Ce imagine a făcut publică proaspăta mămică

Andreea Tonciu e topită după fetița ei. Ce imagine a făcut publică proaspăta mămică

De când a născut, viața Andreei Tonciu s-a schimbat complet. Proaspăta mămică petrece timpul cu fetița ei și își încântă fanii cu fotografii în care apare micuța Rebecca. Fetița crește pe zi ce trece, iar mama ei este mândră de ea.

De Livia Lixandru,

„Viaţa mea! Te iubesc cel mai mult!”, a scris Andreea în dreptul imaginii de pe contul de socializare.  „Să crească mare şi să vă bucuraţi de ea! Ce frumoasă!”, i-au scris prietenii.

13599804_1040020859366674_2929229860099628056_n

Din păcate, bruneta nu își mai poate alăpta fetița, deși intenționa să facă acest lucru pentru o lungă perioadă de timp, mai ales că este important pentru sănătatea bebelușului. „Am alăptat maximum 15 zile, nu mai am lapte nu ştiu de ce, dar îi dau biberon.”, spunea bruneta la Antena Stars, în urmă cu câteva zile. Andreea Tonciu se bucură extrem de mult de fiecare clipă petrecută în preajma fiicei sale. De fiecare dată când sunt cu Rebeca sunt fericită. Nu pot să stau fără ea. Sunt terminată după ea.”, a mai spus ea. Andreea Tonciu a avut o sarcină cu probleme. În ultimele două luni, vedeta a fost nevoită să stea mai mult în pat și asta pentru că obosea foarte repede.

 
 
Close
Close
Închide