MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2017 13:59

Andreea Tonciu a făcut mărturisiri despre depresia postnatală. „Mi-a trecut de curând”

Distribuie

Andreea Tonciu a făcut mărturisiri despre depresia postnatală. Bruneta a vorbit despre viața sa la o emisiune de televiziune.

Andreea Tonciu este mămica unei fetițe, Rebecca, de care se ocupă intens. Bruneta este căsătorită cu Daniel Niculescu, iar de când s-a măritat a rărit-o cu aparițiile televizate și ieșirile la evenimente mondene.

La o emisiune de la Antena Stars, vedeta a vorbit despre viața sa din prezent.

 

Andreea Tonciu a făcut mărturisiri despre depresia postnatală. „A fost circul de pe lume”

 

„Nu am mai fost la un eveniment de când a venit Rebecca pe lume. Eu o cresc, mă ajută şi mama, dar eu sunt acolo. Soţul munceşte. Viaţa mea e bună, cu Rebecuţa foarte bine, acasă , mâncare, curăţenie, parc. Rebecca are trei mese pe zi. Peste 3 săptămâni face un an. Locuim la mama acum, fără ea eram moartă.

Îmi e dor de apariţiile mele mult mai dese la TV. În rest cam nimic. Atunci nu aveam grijă, acum am una foarte mare. Soţul meu e minunat. El nu a fost de acord să apar la TV, este mai gelos.

Este foarte simplu, dar este foarte obositor. Mă oboseşte. Trebuie să o învăţ să meargă, să nu păţească ceva. Mi-a fost greu, dar m-am obişnuit. A fost circul de pe lume. Mi-a trecut depresia de curând. La mine a durat pentru că mi s-a schimbat viaţa total. Nu mai pot să onorez evenimentele, nu mai pot să fac nimic. Sunt legată. Trebuie să rămân în casă, d-asta am fost în depresie, mă nemulţumea. Soţul m-a ajuta. El preferă să ieşim în weekend. Să ne relaxăm” a spus declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.

Citește mai multe despre daniel niculescu, depresie și gelozie pe Libertatea.

Comentarii