Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu, pusă pe schimbări. "Dacă nu reușesc, o să recurg la operație"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu, pusă pe schimbări. "Dacă nu reușesc, o să recurg la operație"

Andreea Tonciu, pusă pe schimbări. „Dacă nu reușesc, o să recurg la operație”

Bruneta vrea să ajungă la silueta dorită, însă a afirmat că dacă nu reușește să slăbească intenționează să recurgă la operație.

De Dana Aramă,

Andreea Tonciu vrea să arate  impecabil. Vedeta a explicat însă că dacă nu va reuși să slăbească prin sport va recurge la operație.

„Aş vrea să mai dau jos din kilogramele pe care le am. Dacă nu reuşesc să dau jos cu sala, nu obişnuiesc să merg la sală, o să recurg la operaţie. Nu am făcut sală, sunt o fire foarte comodă, merg două zile şi apoi abandonez.

Dacă nu scap de kilograme o să recurg la o operaţie, nu este o ruşine. Mi-e greu cu dieta, mai ales că în toate vacanţele în care mergem îi spun soţului meu că vreau să fie cu all inclusive”, a explicat Andreea Tonciu la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, conform spynews.ro.

În vara anului trecut, vedeta dezvăluia câte kilograme are și cât mai vrea să dea jos.

„Mai trebuie să slăbesc. Vreau să slăbesc vreo zece kilograme așa. Înainte să rămân gravidă aveam 48 de kilograme. Acum am 63 de kilograme. Deci trebuie să mai slăbesc vreo zece măcar. Să ajung la 53… Da, eram slabă înainte…”, spunea Andreea Tonciu în vara anului trecut.

Citește și:CAMERA ASCUNSĂ | Dezastrul ecologic din nordul Bucureştiului: În 2018, s-au deversat ape uzate cât volumul Lacului Herăstrău!

Close
Închide
  Close