Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Anna Lesko, apariție seducătoare la „Chefi la cuțite”. Jurații nu și-au putut lua ochii de la ea

Anna Lesko este una dintre cela mai sexy artiste din showbiz și nu ezită să arate asta atunci când are ocazia. Recent, interpreta și-a etalat formele voluptoase în bucătăria „Chefi la cuțite”.

De Livia Lixandru,

În seara aceasta, de la 20:00, telespectatorii o vor putea urmări pe Anna Lesko într-o postură cu totul nouă, în bucătăria Chefi la cuțite .

Vedeta ce își răsfaţă mereu familia cu fel de fel de preparate exotice şi delicioase nu se va lăsa mai prejos și vine în seara aceasta să impresioneze trei chefi extrem de pretențioși cu un dish pe măsură.

Îmbrăcată spectaculos, Anna Lesko își va ocupa locul la bancul de lucru și va pregăti un preparat ce pare a fi dedicat lui chef Cătălin Scărlătescu, căci are la bază de fructe de mare.

 „Suntem trei la părinți și mama ne-a învățat să fim mereu ca niște gheișe. Ne-a spus să gătim, să avem grijă de bărbatul nostru, să avem grijă, în primul rând de noi! Chiar și atunci când ești obosită, surprinsă, chiar și trezită din somn…să fii mereu aranjată și senzuală”, mărturisește vedeta, potrivit unui comunicat al Antenei 1.

Excentrică și feminină, Anna Lesko își va lua rolul de concurent la Chefi la cuțite în serios, dornică să demonstreze că o femeie seducătoare poate să exceleze și în bucătărie.

Anna Lesko a șocat din nou. Artista a postat astăzi pe contul de socializare, o imagine în care apare complet goală, stând pe un șezlong.

 ”Chiar dacă lumea crede că nu gătesc, probabil că își vor da seama în momentul în care vor vedea cum vorbesc despre mâncare”.

Close
Închide
  Close