Mergi direct la conținut »
Anna Lesko a înfierbântat netul. Ipostaza în care s-a fotografiat la primele ore ale dimineții
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anna Lesko a înfierbântat netul. Ipostaza în care s-a fotografiat la primele ore ale dimineții

Anna Lesko a înfierbântat netul. Ipostaza în care s-a fotografiat la primele ore ale dimineții

Anna Lesko  s-a fotografiat îmbrăcată doar într-o pereche de blugi. Ipostaza a încins atmosfera în rândul fanilor vedetei.

De Dana Aramă,

Cântăreața Anna Lesko a apărut într-o postură mai mult decât incitantă în fața celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Artista s-a fotografiat îmbrăcată doar în blugi și goală în partea de sus a corpului. A avut grijă însă să nu arate mai mult decât ar fi vrut din bustul impresionant, aranjând telefonul astfel încât acesta să acopere sânii.

„Ce telefon inteligent… plasat”, „Ești superbă”, „Exagerezi, nu uita că ai un copil”, „Mută telefonul mai la stânga sau la dreapta”, „O femeie frumoasă”, au reacționat imediat fanii vedetei.

Nici nu e de mirare că fanii au fost încântați să o vadă așa pe Anna Lesko, dat fiind că solista este posesoarea unui trup aproape perfect. De altfel, cântăreața în vârstă de 39 de ani este foarte atentă la imaginea ei, fiind adepta unui stil de viață cât mai sănătos.


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care ”a făcut patrulă” mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


 

 
 
Close
Închide
  Close