Mergi direct la conținut »
FOTO | Anne Hathaway a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame Galerie foto
6imagini

Anne Hathaway a primit, joi, o stea pe aleea Walk of Fame de pe celebrul Hollywood Boulevard din Los Angeles. Actriţa din ''Ocean's 8'' și ''Les Miserables" a venit la eveniment însoţită de părinţii ei și de soţul său, actorul american Adam Shulman. 

De Andreea Radu,

„Sunt cu adevărat foarte emoţionată”, a spus actriţa laureată cu un Oscar pentru cel mai bun rol secundar în 2013 pentru filmul ”Les Misérables”, mulţumind „fanilor care sunt aici şi care îmi acordă puţin din timpul lor şi persoanelor care au fost alături de mine de-a lungul deceniilor”.

Steaua lui Anne Hathaway se află chiar la intrarea în Chinese Theatre, un loc legendar al Hollywoodului, foarte vizitat de turişti.

Actrița, în vârstă de 36 de ani, a fost vizibil emoționantă la ceremonie. Ea a venit însoţită de părinţii ei, de soţul său, actorul american Adam Shulman, precum şi de actriţa australiană Rebel Wilson, partenera sa din filmul ”The Hustle”.

Presa străina notează că Anne Hathaway a primit o stea în plină campanie de promovare a noului său film ”The Hustle”, care are premiera în acest weekend în cinematografele americane.

Foto: Northfoto


SPECIAL / Ion Țiriac, la 80 de ani. Saltul din comunismul protector până în vârful capitalismului


 

 
 
Close
Close
Închide