Mergi direct la conținut »
Antonia, în costum de baie. I-a cucerit pe toți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia, în costum de baie. I-a cucerit pe toți

Antonia, în costum de baie. I-a cucerit pe toți

Antonia și-a arătat formele voluptuoase în costum de baie.. Reacțiile celor care o urmăresc în mediul online nu au întârziat să apară.

De Dana Aramă,

Pe contul ei de socializare, cântăreața a postat o fotografie în care apare în costum de baie, la mare. Antonia poartă un slip minuscul și o bustieră de culoare nud. Costumul îi scoate în evidență formele mai mult decât apetisante.

„Wow, super. Frumoasă”, „Frumoasă și foarte sexy”, „Minunată femeie”, „Ești din alt film, Antonia. Cu trei copii să arăți în felul ăsta e ceva de pe altă lume. cea mai frumoasă femeie din România și din showbiz”, „Ce să mai zici: ce-i frumos e frumos”, „Da, domnule, frumoasă!”, „Superbă, fascinantă, de o senzualitate și de o frumusețe răpitoare! Dulce ispită irezistibilă și fermecătoare”, „cea mai frumoasă femeie! Perfecțiunea întruchipată”, au complimentat-o internauții pe vedetă.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.


Citește și:

Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Close
Închide
  Close