Mergi direct la conținut »
Antonia, în pragul vârstei de 30 de ani. "Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia, în pragul vârstei de 30 de ani. "Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am"

Antonia, în pragul vârstei de 30 de ani. „Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am”

Antonia împlinește 30 de ani în data de 12 aprilie 2019. Cântăreața susține că se simte împlinită din toate punctele de vedere.

De Dana Aramă,

Vineri, 12 aprilie, este ziua de naștere a Antoniei, care împlinește 30 de ani. Artista a mărturisit cum se simte la această vârstă.

„Mă simt bine, sper să mă menţin aşa cât pot eu, până la bătrâneţe”, a declarat Antonia pentru click.ro.

„Cred foarte mult în energii pozitive şi în iubire. Atât timp cât ai susţinere şi iubire, chiar dacă ai o zi proastă, că e normal să mai ai…

Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am. Dar ştiu că mă întorc acasă şi pot să vorbesc cu Alex, ne încurajăm unul pe altul, văd feţele copiilor şi îmi revin”, a mai spus ea.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Citește și: Au inventat kilometrul de 800 de metri la asfaltări, ca să poată să dea șpagă pentru PSD și pentru familia Cosma! Ce declarații își retrag infractorii condamnați pentru corupție și martorii în fața secției de procurori conduse de Adina Florea

 

Close
Închide
  Close