Mergi direct la conținut »
Antonia reacționează după criticile primite. „Mă supără când lumea vorbește despre familia mea”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia reacționează după criticile primite. „Mă supără când lumea vorbește despre familia mea”

Antonia reacționează după criticile primite. „Mă supără când lumea vorbește despre familia mea”

Antonia și cei doi băieți ai săi, Dominic și Akim, au venit împreună în cadrul emisiunii de la Antena Stars. Artista a vorbit sincer despre ceea ce o deranjează cel mai mult.

„Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăţi gratuite”, a spus Antonia, la „Răi, da buni”.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Luni, 13 mai, Alex Velea și-a aniversat ziua de naștere, ocazie cu care Antonia i-a făcut o superbă declarație de dragoste în mediul online.

Citește și

Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”

 

 
 
Close
Close
Închide