Mergi direct la conținut »
Antonia și mama ei au plecat în Italia încărcate de cadouri pentru Maya. Fetița cântăreței a împlinit 8 ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia și mama ei au plecat în Italia încărcate de cadouri pentru Maya. Fetița cântăreței a împlinit 8 ani

Antonia și mama ei au plecat în Italia încărcate de cadouri pentru Maya. Fetița cântăreței a împlinit 8 ani

Antonia și mama ei au sărbătorit-o pe Maya în Italia. Fetița cântăreței cu italianul Vincenzo Castellano a împlinit 8 ani la sfârșitul lunii august și toți membrii familiei s-au reunit pentru a o sărbători cum se cuvine.

De ani buni, Antonia face naveta Italia-România pentru a-și vedea fiica. Cele două comunică destul de mult, însă nimic nu se compară cu prezența fizică a mamei alături de copilă. Artista a fost prezentă la ziua de naștere a Mayei, iar mama ei, Denise Iacobescu, a însoțit-o.

Detalii despre petrecere ne-a oferit în exclusivitate chiar bunica maternă a sărbătoritei. A fost super! A împlinit 8 ani pe 27 august. A picat luni, dar copiii sunt în vacanță și, bineînțeles, au fost invitați toți copiii din clasa ei. Când era mai micuță, petrecerea se făcea la un loc de joacă, acum, în ultimii 3-4 ani, este un loc care se închiriază, ca o grădină, o terasă, la un restaurant, se fac acolo tot felul de evenimente”a precizat Denise Iacobescu.

Prezența mamei și a bunicii în Italia nu a constituit o surpriză pentru sărbătorită, care a avut, astfel, alături întreaga familie.Maya știe, pentru că în fiecare an este tradiție, noi suntem acolo, mama ei se duce mai des, dar eu nu-mi permit, fac orice să ajung măcar la ziua ei și sper din tot sufletul ca, într-o zi, să-i putem sărbători ziua și aici, în Româniaa declarat, pentru Libertatea, Denise Iacobescu.

Bunica are grijă s-o implice în activități creative pe fetița Antoniei

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Mama Antoniei are grijă ca nepoata ei să își amintească de tot felul de activități pe care le desfășoară împreună. Denise Iacobescu merge mereu la nepoțică încărcată de daruri, însă și o implică în diverse jocuri creative. 

Un pic din toate. I-am luat niște hăinuțe, i-am luat cărți, povești în limba română și una în engleză, de-ale fetițelor, un lip gloss… și am avut activități împreună, pentru că îmi place să fac asta cu ea, din două motive. În primul rând, pentru că aș vrea să aibă de fiecare dată o amintire cu mine, să facem ceva împreună. Înainte pictam, acum am luat o cutiuță gen minicufăraș, din lemn natur și un șervețel cu unicorn, pentru că asta a fost tematica zilei ei de naștere, și am făcut metoda transferului de șervețel. Sunt niște șervețele – arată precum cele de masă, dar un pic diferite -, pe care le poți tranfera pe sticlă, pe lemn, pe orice material, iar eu l-am transferat pe cutia de lemn. L-a făcut cu mânuța ei, i-am arătat cum să facă, sunt câțiva pași, foarte interesant… E frumos, pentru că îl are amintire și are și o mică povestioară, nu o să zică „pe ăsta mi l-a dat nona” (n.r. – bunică în italiană), ci o să spună că l-am făcut împreună. Iar al doilea motiv: pentru că stăm la hotel, aș vrea să avem o activitate, să avem ceva de făcut, pe lângă faptul că stăm de dimineața până noaptea în apă, la piscină”ne-a mărturisit mama Antoniei.

Denise Iacobescu: „Nu îmi fac probleme că Maya nu o să vorbească limba română!”

Născută și crescută în Italia, Maya deprinde și limba maternă a Antoniei. Începe să învețe câte un pic, recunoaște, îl are pe tatăl ei, care stă acolo și care vorbește limba română perfect. Îi mai spune și el, noi vorbim cu ea pe cameră, pe whatsapp. Înțelegi?/ Da, te înțeleg./ Sunt apropiate italiana cu româna, știe să numere, acum, ultima noutate, numără până la 20, știe destule cuvinte, expresii. O să învețe, nu îmi fac probleme, este foarte inteligentă și prinde foarte repede. Nu îmi fac probleme că nu o să vorbească limba română! Cu siguranță va vorbi!”a adăugat Denise Iacobescu.

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC
Recomandări

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC

Denise Iacobescu nu va rata emisiunea Acces Direct”

Plecată în Italia cu Antonia la ziua de naștere a nepoatei, Denise Iacobescu a ratat debutul lui Alex Velea în calitate de coprezentator alături de Simona Gherghe al emisiunii Acces Direct. A aflat vestea de la Antonia și s-a bucurat enorm.

Eu nu mă uit la televizor, dar acum, că am auzit că viitorul meu ginere face parte din acea emisiune, se știe că voi fi acolo în fața televizorului, să îl susțin! A venit să ne ia Alexandru de la aeroport și l-am întrebat: Îți place?. Mă-a zis că da, bineînțeles! Am încredere în el, știu că se descurcă în toate, nu e nicio problemă!”ne-a spus Denise entuziasmată.


VIDEO/ Iulia Vântur nu-și ia părinții în culise, la Cerbul de Aur. „Nu vreau să-i dau emoții mamei”

Close
Închide
  Close