Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia, vizitată de mama sa la filmări. Denise Iacobescu a luat-o prin surprindere pe artistă | FOTO

Antonia, vizitată de mama sa la filmări. Denise Iacobescu a luat-o prin surprindere pe artistă | FOTO

Mama Antoniei i-a făcut artistei o surpriză și a vizitat-o pe platoul ”The Four – Cei 4”, emisiune care va începe pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1. Denise Iacobescu, mama Antoniei, a mers zilele trecute în vizită la filmările ”The Four – Cei 4” pentru a-i face o surpriză fiicei sale.

De Dana Aramă,

”E prima zi în care reușesc să ajung, am tot încercat să vin la fiica mea, dar am fost cu cei mici până acum, am avut grijă de ei. Mă bucur pentru Antonia, e o experiență nouă pentru ea. Avea puțin emoții, când m-a anunțat că va fi jurat era foarte entuziasmată, e ceva constructiv pentru ea”, a povestit Denise Iacobescu.
De altfel, mama Antoniei a avut ocazia să îi cunoască și pe ceilalți trei jurați și chiar și-a făcut o poză alături de Carlas Dreams.

”Atmosfera la filmări e foarte cool, fiecare jurat are personalitatea lui, concurenții la fel. Uneori se întâmplă să fie totul previzibil, cumva știi la ce să te aștepți în astfel de competiții, dar acesta este diferit de restul show-urilor. I-am cunoscut și pe colegii jurați ai Antoniei, Carlas Dreams e un tip mai calculat, mai retras, gândește totul înainte, iar Cheloo e foarte haios, are stilul lui”, a mai spus mama Antoniei.

 


Și cum în ultima lună o răceală a ținut-o mai mult în casă, Denise Iacobescu, pe care Antonia o promovează intens pentru a deveni blogger de succes, a profitat de ocazie pentru a-și răsfăța fiica, astfel că i-a adus și o gustare și a avut grijă să mănânce într-o pauză de filmare.
Joi 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea cunoaște pe ”Cei 4” aleși de către jurații ”The Four – Cei 4”. Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, despre care s-a aflat de ce nu poartă decât foarte rar tocuri, Feli, Carlas Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.
Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!


Citește și: VIDEO/ Vom plăti rate mai mari, iar leul va deveni mai slab. Previziuni sumbre ale analiștilor financiari


 

Close
Închide
  Close