Mergi direct la conținut »
Schimbarea importantă anunţată de Dan Capatos la "Xtra Night Show". Cine nu va mai face parte din emisiune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Schimbarea importantă anunţată de Dan Capatos la "Xtra Night Show". Cine nu va mai face parte din emisiune

Schimbarea importantă anunţată de Dan Capatos la „Xtra Night Show”. Cine nu va mai face parte din emisiune

Ediția din această seară a emisiunii "Xtra Night Show" a început cu un anunț neașteptat făcut de prezentatorul Dan Capatos. El a spus că Dorian Popa nu va mai face parte din echipa emisiunii, dar va reveni pentru un proiect săptămânal, pe același canal TV, Antena 1.

Motivul plecării lui Dorian Popa de la cunoscuta emisiune este lipsa de timp. Artistul are concerte foarte multe, ceea ce nu-i mai permitea sa fie co-prezentator, scrie Spynews.

Totuși, el rămâne în familia Antenei și, în curând, va apărea pe post cu un proiect săptămânal.

„Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa… Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl împiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim”, a anunțat Capatos.

Dorian Popa a prezentat emisiunea de la Antena 1 începând cu data de 24 septembrie. El s-a alăturat echipei formate din Dan Capatos, actorul Cătălin Bordea și DJ-ul de talie internațională Vika Jigulina.

Dorian Popa a prezentat emisiunea după ce s-a accidentat serios în Madagascar, în timp ce participa la emisiunea Ultimul Trib.


CITEȘTE ȘI: Bucureştiul devine un Bruxelles mai mic: România preia Preşedinţia Consiliului UE. 30.000 de europeni vor vizita ţara noastră


 

Close
Închide
  Close