Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > ARE MUŞCHI, dar ARE ŞI MINTE. Iată-l pe al doilea CÂŞTIGĂTOR de la "Vrei să fii miliardar?" din ROMÂNIA. Tu ştiai RĂSPUNSUL care i-a ADUS MILIARDUL?

ARE MUŞCHI, dar ARE ŞI MINTE. Iată-l pe al doilea CÂŞTIGĂTOR de la „Vrei să fii miliardar?” din ROMÂNIA. Tu ştiai RĂSPUNSUL care i-a ADUS MILIARDUL?

De Alina Dan,

Oltin este absolvent de Drept, dar, după ce a obţinut licenţa, şi-a dat seama că nu are nicio chemare spre această profesie, aşa că nu a ajuns niciodată să pledeze la bară.
A cochetat şi cu modellingul, a jucat în reclame şi, pentru că „în ţara asta îţi trebuie patalama la orice”, a făcut şi facultatea de Actorie.
În ceea ce priveşte sex- appealul, Oltin mărturiseşte: „Eu semăn cu tata. Dar doar la fizic. El e un mare savant”.
Însă afirmaţia este doar o mică mostră de modestie, pentru că, în 2002, Oltin Hurezeanu a deminstrat că are şi minte. Se întâmpla la celebrul concurs „Vrei să fii miliardar?”, unde a câştigat marele premiu pus în joc. Întrebarea care i-a adus banii a fost: „Cum se cheamă în mitologia tracă corespondentul zeiţei Artemis de la greci, Diana de la romani?„. Răspunsul, despre care şi acum spune că este simplu – „Bendis” – i-a adus’ titlul de câştigător la „Vrei să fii miliardar?”.
El a fost al doilea câştigător – primul fiind un băiat din Craiova – iar, după aceea nimeni nu a mai reuşit această performanţă.
Acum, Oltin Hurezeanu este actor. Din palmaresul lui fac parte roluri în „Restul e tăcere” (regia Nae Caranfil) – candidat conservator – şi „Supravieţuitorul” (regia Sergiu Nicolaescu).

 
 
Close
Close
Închide