MENIU CAUTĂ

Ariana Grande se întoarce la Manchester la doi ani după atacul terorist

Distribuie

Ariana Grande se va întoarce la Manchester pentru prima dată din 2017 pentru concerta în cadrul Manchester Pride.

Cântăreața de 25 de ani a anunțat că va participa pe 25 august la Mayfield Depot, în Manchester.

În mesajul de pe Twitter în care a anunțat că „Încă lucrăm la ceva mai special pentru voi. Este nevoie de ceva timp pentru a pune aceste lucruri la un loc”.

Concertul va fi primul pe care îl susține în oraș de la show-ul caritabil ținut în memoria victimelor atentatului terorist din 2017.

Cel puțin 22 persoane au murit și 59 au fost răniți, în urma unor explozii care au avut loc în mai 2017, la finalul unui concert susținut de Ariana Grande pe Manchester Arena, cea mai mare sală de concerte acoperită din Europa.

Atacul terorist de tip kamikaze, a avut loc în foaierul clădirii. Medicii care au intervenit la fața locului au descris starea victimelor, cei mai mulți tineri și adolescenți, ca fiind loviți de șrapnel.

Acesta a fost cel mai sângeros atac din Marea Britanie după acela din 7 iulie 2005, când 52 de persoane au murit după ce o serie de explozii a lovit sistemul de transport din Londra.

Autorul atacului din Manchester a fost identificat de autorități în persoana lui Salman Abedi, un tânăr de 23 de ani, cetățean britanic, originar din Libia.


Citește și: Cum sunt mințite femeile din România să nască prin cezariană, pentru șpagă, prin boli inventate! La spitalul doctorului fals, rata naşterilor prin cezariană e de 86%, față de 36% media națională


 

Comentarii