De Denisa Macovei,

Odată cu lansarea clipul fanii Arianei Grande au primit o nouă confirmare a idilei ei cu Dalton Gomez, care apare în imagini alături de artistă. Cei doi și-au păstrat până acum relația departe de ochii publicului, dar la sfârșitul videoclipului, cântăreața și agentul imobiliar de lux sunt văzuți dansând casa în care s-au izolat împreună.

Ariana Grande și Dalton Gomez. Foto: captura YouTube

Încasările de pe urma acestei piese se vor îndrepta către subvenții și burse pentru copiii cadrelor medicale care luptă în prima linie cu pandemia de COVID-19 prin Fundația Copiilor Primului Răspuns.

“Nu pot să mă exprim… cât de fericită sunt și cât am așteptat să facem asta. Acest moment înseamnă într-adevăr mult mai mult decât ar fi putut vreodată dacă s-ar fi întâmplat altfel sau dacă a fost orice altă melodie. Iubesc atât de mult această piesă. Sunt recunoscătoare că pot să fac asta cu prietenul meu”, a scris Grande pe Instagram, cu câteva ore înainte de lansare.

Cum a făcut Justin Bieber 20 de milioane de dolari în prima zi a noului an
Justin Bieber

Vedetele și-au anunțat încă de săptămâna trecută colaborarea pentru „Stuck with U” sublinind faptul că beneficiari vor fi copiii cadrelor medicale. Biber și Grande au lansat mai întâi versiunea instrumentală a piesei pentru ca fanii să înregistreze propriile videoclipuri. “Ajută-ne să face videoclipul #stuckwithu. Vreau să vă văd care se distrează în carantină. Aceasta este melodia de bal pentru toți cei care nu pot merge la bal acum”, a scris Bieber pe Instagram.

Citeşte şi:

Zeci de persoane din Suceava care au murit din cauza COVID-19 nu apar în nici o statistică. Explicația managerului Spitalului Județean

Mesajul lui Kim Jong-un pentru președintele Chinei pe tema pandemiei COVID-19

Starea Libertății | Pătraru acuză lipsa de informație despre COVID-19: “Tăcerea Chinei e tot mai vinovată”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.