MENIU CAUTĂ
20 Apr. 2018 15:56

VIDEO/Armand Assante, la Interviurile Libertatea LIVE, despre rolul din ultimul său film, „Vânătorul de spirite”, viața și cariera sa

Distribuie

Ediție de excepție la Interviurile Libertatea LIVE Armand Assante a venit, vineri, în platoul Ringier, pentru a vorbi despre rolul din ultimul său film, „Vânătorul de spirite”, precum și despre viața și cariera sa.

Armand Assante se află în România pentru rolul principal în Vânătorul de spirite. La 10 ani de la rolul din „California Dreamin'”, actorul ajuns în Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

„Louis este un fel de caracter moral, cu un suflet moral. Este un erou din mai multe puncte de vedere. Dar este un negociator între entităţile bune şi cele rele. Este adus în România să cureţe un castel de entităţile negative. Nu îşi dă seama că se confruntă cu o problemă mai mare”, a spus Armand Assante pentru Digi24.

Assante a interpretat diferite roluri în 120 de filme. Dintre acestea, două au fost producţii româneşti. „Sunt mulţi regizori care îmi plac. De Cristian Mungiu îmi place foarte mult. Mi se pare că filmul pe care l-a făcut despre avort ar trebui să fie obligatoriu de văzut în toate liceele din lume, pentru că este o problemă importantă pe care nu mulţi oameni o înţeleg”. Armand Assante a vorbit şi despre destinul greu al Romaniei.  „Nu îmi place prin ce au trecut românii şi prin ce a făcut Rusia să treacă mai multe ţări. Şi cum a supravieţuit România înainte şi după Al Doilea Război Mondial ar trebui prezentat, e o problemă complexă”. Armand Assante a avut o apariție și în Las Fierbinți, episodul de joi seara, 19 aprilie.

FOTO: Dumitru Angelescu

Citește mai multe despre armand assante, actor și Interviu pe Libertatea.

Comentarii