Mergi direct la conținut »
Armin van Buuren și-a început concertul de la Untold cu imnul României cântat de o orchestră / VIDEO Galerie foto
6imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Armin van Buuren și-a început concertul de la Untold cu imnul României cântat de o orchestră / VIDEO

Armin van Buuren și-a început concertul de la Untold cu imnul României cântat de o orchestră / VIDEO

DJ-ul olandez Armin van Buuren a susținut în a doua zi a festivalului Untold de la Cluj un concert special care a durat peste șapte ore. Mii de oameni au dansat până la răsăritul soarelui pe ritmuri de muzică trance. Spectacolul a început cu imnul Romaniei - Desteapta-te romane!

De Răzvan Mihalașcu,

Armin van Buuren a urcat pe scena principală a festivalului Untold, vineri, la miezul nopții. Și-a început show-ul special cu acorduri ale imnului național al României, „Deșteaptă-te române!”, interpretate de o orchestră, relatează Mediafax.

România, este bine să mă întorc acasă!

Armin van Buuren, la festivalul Untold 2019

Spectacolul „Armin Untold” a fost creat special pentru festivalul de la Cluj și a inclus jocuri de lumini, lasere, precum și jocuri de artificii. Armin van Buuren a invitat mai mulți artiști să urce pe scenă, printre ei și românca Alexandra Bădoi.

Armin van Buuren a mixat peste șapte ore la UNTOLD 2019

Dj-ul olandez a mobilizat zeci de mii de oameni care au dansat pe ritmuri de muzică trance. În ciuda ploii, spectacolul a continuat până sâmbătă dimineață, la ora 7:15, conform sursei citate.

Înainte de a coborî de pe scenă, Armin van Buuren le-a mulțumit fanilor cărora le-a promis că îi va revedea curând.

Festivalul Untold 2019 continuă sâmbătă și duminică la Cluj. În cele două zile rămase din eveniment vor face spectacol alți artiști celebri.

Cei mai așteptați sunt Robbie Williams și David Guetta care vor urca pe scenă duminică, în ultima zi a festivalului.

sursă foto: Facebook Untold

Close
Închide
  Close