MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 14:53

Asemănările și deosebirile dintre Cristina Țopescu și Cristian Țopescu. „Un tată iubit și celebru te obligă”

Distribuie

Cristina Țopescu comenta, într-un interviu, despre ce înseamnă pentru ea că este fiica lui Cristian Țopescu. vedeta vorbea și despre asemănările și diferențele dintre ea și Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu este fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu din prima căsnicie a acestuia cu Rodica, mariaj care a durat 11 ani.

Cristina Țopescu a călcat pe urmele celebrului său tată, ajungând să își facă o carieră în televiziune.

Într-un interviu pentru revista Tango, Cristina Țopescu mărturisea ce a însemnat pentru ea să fie fata comentatorului sportiv. De asemenea, ea a punctat și câteva aspecte legate de asemănările și deosebirile dintre ea și tatăl său.

„Un tată celebru și iubit te obligă. Dincolo de ambiția de a fi un om apreciat, indiferent ce nume porți, mai ai pe cap și așteptările celorlalți. Trebuie să te ridici cât de cât la nivelul părintelui, pentru că altfel riști să auzi drăgălășenii de genul: ”Nu-i că ta-su…” sau ”Daca nu era fata lu ta-su…”  Și-oricum, poți tu să te dai de ceasul morții că tot vei fi taxat de unii la modul asta. Important e, însă, ca majoritatea să nu te categorisească așa și, mai ales, să fii împăcat tu că ai încercat să nu-l faci, totuși, de rușine pe celebrul tău părinte.

În cazul meu și al tatălui meu, e adevărat că suntem amândoi oameni de televiziune, de presă. Am moștenit pasiunea asta de la el. Dacă am mai moștenit și altele, evident nu sunt eu în măsură să spun ce anume. Eu aș puncta mai degrabă unde se despart ”prestatiile” noastre. Facem amîndoi televiziune, dar în registre diferite. El e comentator, jurnalist sportiv, eu sunt om de știri, el trebuie să aibă anumite calități, eu altele. E vorba de două tipuri de om de presă, care își cuceresc, sau nu, telespectatorii, cu arme diferite. Repet, sunt și unele comune, dar nu e cazul să vorbesc eu despre ele pentru că ar putea suna ca laudă de sine și detest asta. Asta sigur am moștenit-o de la taică-meu.

El chiar e un monument de modestie (chiar dacă, monument fiind, nimeni nu-i va ridica… o statuie pentru asta), iar eu încerc să mă port cu o minima decentă care să confirme treaba aia cu ”așchia nu sare departe de trunchi”. Chiar dacă, mărturisesc, am alt temperament și mă cam exprim când ceva nu mi se pare în regulă.

A face, însă, caz de statutul tău de persoană publică mi se pare de prost gust. E mare lucru să rămâi un om normal chiar dacă te recunoaște lumea pe stradă, e mare lucru să nu-ți intre în cap că ai fi cumva altfel decât ceilalți. Din păcate, e plină lumea de ”vedete” care, în mod penibil, au pierdut contactul cu realitatea.

Vezi, îți spuneam eu că am alt temperament. Tatăl meu n-ar fi spus niciodată asta în mod public. El e mult mai ponderat și în ce face și, mai ales în ce spune. Eu, vorba lui, sunt un om al extremelor. Sunt lucruri care-mi plac și lucruri pe care le detest. Nu zic că asta ar fi o calitate…”, afirma Cristina Țopescu.

Cristian Țopescu s-a stins din viață în data de 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Comentatorul sportiv era internat la Spitalul Elias din Capitală. Cauza decesului lui Cristian Țopescu a fost un stop cardiorespirator. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii.


Citește și:

Citește mai multe despre Cristian Ţopescu, Cristina Ţopescu, cariera și tata pe Libertatea.

Comentarii