Mergi direct la conținut »
ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII ROMÂN CELEBRU. Ilie Năstase şi Nadia Comăneci AU AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ DE LA MAE
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII ROMÂN CELEBRU. Ilie Năstase şi Nadia Comăneci AU AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ DE LA MAE

ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII ROMÂN CELEBRU. Ilie Năstase şi Nadia Comăneci AU AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ DE LA MAE

De Daniel Măgureanu,

Cu toţii au fost desemnaţi  „ambasadori ai turismului românesc”, în cadrul proiectului „România promovata prin valori”, inițiat de fostul ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism Maria Grapini.
La ceremonie a participat şi ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo.
„Vă exprim încă o dată tot respectul și aprecierea noastră sinceră pentru ceea ce ați făcut de-a lungul anilor și continuați să faceți – un lucru extrem de important pentru imaginea României și pentru interesul României și al românilor, care trebuie respectați și trebuie apreciați pentru ceea ce sunt cu adevărat și pentru valoarea acestei națiuni. (…)Acest pașaport nu este un simplu act de identitate națională atunci când vă deplasați în străinătate, e un simbol național și repetă încă o dată stima, prețuirea și respectul nostru pentru tot ceea ce faceți dumneavoastră”, a afirmat ministrul Corlățean în cadrul ceremoniei.
Conform Agerpres, Dan Puric le-a mulțumit oficialilor pentru acest gest.  „Este onorant și pentru noi, ca artiști și ca sportivi de performanță, și pentru Ministerul de Externe că, într-un fel, oamenii care au muncit și au ținut așa România profundă cât au putut, iată, au fost scoși la suprafață printr-un gest al instituției”, a spus Puric.
Citeşte şi:  AMALIA NĂSTASE ÎŞI DESCHIDE SUFLETUL! „NU M-AM GÂNDIT VREODATĂ CĂ O FATĂ DIN RAHOVA POATE AJUNGE ÎN TOP 10!” | FOTO Nadia Comăneci a vizitat muzeul maşinilor lui Ion Ţiriac! FOTO  

Close
Închide
  Close