De Florian Gheorghe,

”În magazine, samsarii au ridicat prețurile la unele produse alimentare, alții fac speculă cu produse farmaceutice, dezinfectanți și echipamente de protecție. Îi atenționez pe toți cei care în aceste momente au tendința de a face speculă, care câștigă bani murdari de pe urma acestei nenorociri care s-a abătut asupra noastră. Oare nu vă temeți de bunul Dumnezeu? Acum, când toți ar trebui să fim umani și să ne ajutăm unul pe altul, faceți asemenea jocuri murdare pentru niște amărâți de bani? O să îi duceți cu voi în mormânt? Nu vă temeți, oameni fără suflet ce sunteți?”, fulgeră Tămaș, împotriva acelora care, în acestă perioadă de panică general, au mărit prețurile la produse alimentare, dar și la cele de primă necesitate.

Corina Chiriac și Aurel Tămaș

Cunoscut drept unul dintre artiștii naționaliști, Aurel Tămaș (58 ani) ia atitudine publică împotriva celor pe care-i consideră ghidați doar de câștigul financiar cu orice preț și le arată obrazul. ”Este păcat că sunt și asemenea indivizi printre noi, să le fie rușine”, protestează solistul clujean, popular publicului din întreaga țară, dar și în comunitatea sa rurală, un sat clujean unde a ales să se mute.

 Și unde, în afara zilelor concertistice, își uimește vecinii prin implicarea sa în activități specifice satului. Artistul își îngrijește livada, plantează pueți și fabrică pălincă.

Aurel Tămaș preferă viață simplă, de la țară
Citeşte şi:

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite