MENIU CAUTĂ

Băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf și-a aniversat ziua de naștere. Mesajul de suflet transmis de mama sa

Distribuie

Fiul cel mare al binecunoscutului antrenor Laurențiu Reghecampf și-a aniversat ziua de naștere. Mama sa, prima soție a antrenorului, i-a transmis un mesaj de suflet.

Laurențiu Reghecampf și Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer, au fost căsătoriți timp de 14 ani, din anul 1994 până în anul 2008. Împreună au avut o fetiţă, Ana-Lisa, care s-a stins din viaţă în 1998, la doar un an şi patru luni, din pricina unei afecţiuni a inimii. Trei ani mai târziu a venit pe lume fiul lor, Luca.

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Zilele trecute, Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Marianei Pfeiffer, și-a aniversat ziua de naștere. mama sa i-a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

„Bucură-te în fiecare zi, dar astăzi zâmbeste mai mult ca niciodată!Este ziua ta, îngerul meu! LA MULȚI ANI! Îți doresc să ai o zi cu soare și veselie, plină de surprize plăcute!Te îmbrățișez cu toata dragostea!❤️”, i-a transmis Mariana Pfeiffer băiatului ei.

Mariana Pfeiffer, alături de fiul ei, Luca

Mariana Pfeiffer, alături de fiul ei, Luca

Citește și: Cel mai bun prieten al câinelui. Povestea lui Mihai, un român care locuiește ”pe ultima treaptă, pe stânga” a Bisericii St. Eustache, din Paris

 

Citește mai multe despre Laurențiu Reghecampf pe Libertatea.

Comentarii