Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > CORESPONDENȚĂ DIN MALAGA. Banderas, primit ca un rege în orașul său natal, la lansarea serialului despre viața lui Picasso. ”Antonio, te amo, te quiero!”/VIDEO

CORESPONDENȚĂ DIN MALAGA. Banderas, primit ca un rege în orașul său natal, la lansarea serialului despre viața lui Picasso. ”Antonio, te amo, te quiero!”/VIDEO

Sub un soare blând de primăvară, Malaga s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare ca să-și primească fiul rătăcitor și risipitor, pe Antonio Banderas. Dublă sărbătoare, practic, căci Banderas a venit pentru lansarea serialului National Geographic despre viața genialului Pablo Picasso, născut și el în coloratul oraș al Andaluziei.  

De Florin Ghioca,

Iar pe la orele amiezii, când spaniolii doar ce-și terminaseră siesta, covorul roșu a fost întins în fața Teatrului Cervantes și pe el a pășit, în ropote de aplauze, actorul-erou al Malagăi. Banderas, elegant și degajat, a salutat pe toată lumea, ba, a ieșit de câteva ori din rigorile organizării unui astfel de eveniment și s-a apropiat de publicul  – în special feminin –  care-i solicita prezența în toate colțurile. ”Antonio, te amo, te quiero!!!” se auzea puternic, pasional, aproape muzical.

Foto&video: Florin Ghioca

După câteva minute în care și-a salutat admiratoarele din orașul său natal, Banderas a chemat-o alături pe mai tânăra sa iubită, Nicole Kimpel și-au rămas împreună, minute bune, sub ”ploaia” de blițuri. Pe urmă, urmărit de aceleași aplauze ale concitadinilor săi, a intrat în sală pentru lansarea oficială.  A fost urmat, pe covorul roșu, de colegii săi de distribuție, Alex Rich, Sebastian Roché și Robert Sheehan.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

După ce toată lumea a intrat în sală, pe scenă a urcat Courteney Monroe, CEO National Geographic Global Network, care a subliniat faptul că primul sezon din serialul „Genius” a avut cele mai mari audienţe din istoria postului de televiziune. Ulterior, aceasta l-a invitat pe scenă pe „actualul erou al oraşului Malaga”, Antonio Banderas. Acesta a ţinut un discurs în limba spaniolă, mulţumind publicului prezent la Teatro Cervantes.

A urmat proiecţia oficială a primului episod, primită cu ropote de aplauze şi urale de cei prezenţi.

Actorul spaniol Antonio Banderas dă viaţă marelui pictor Pablo Picasso în cel de-al doilea sezon din zece părţi al serialului ”Geniul: Picasso”. Nominalizat la premiile Emmy, Globul de Aur, Screen Actors Guild, serialul prezentat de National Geographic îl aduce în atenţia publică pe celebrul artist de geniu.

Serialul “Geniul: Picasso” va fi difuzat în premieră luni, 23 aprilie, de la ora 21:00, pe National Geographic.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV/Cadou inedit pentru Tora Vasilescu, la aproape 5 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor. A primit un film!

 

Close
Închide
  Close