MENIU CAUTĂ
, de Florin Ghioca

CORESPONDENȚĂ DIN MALAGA. Banderas, primit ca un rege în orașul său natal, la lansarea serialului despre viața lui Picasso. ”Antonio, te amo, te quiero!”/VIDEO

Distribuie

Sub un soare blând de primăvară, Malaga s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare ca să-și primească fiul rătăcitor și risipitor, pe Antonio Banderas. Dublă sărbătoare, practic, căci Banderas a venit pentru lansarea serialului National Geographic despre viața genialului Pablo Picasso, născut și el în coloratul oraș al Andaluziei.  

Iar pe la orele amiezii, când spaniolii doar ce-și terminaseră siesta, covorul roșu a fost întins în fața Teatrului Cervantes și pe el a pășit, în ropote de aplauze, actorul-erou al Malagăi. Banderas, elegant și degajat, a salutat pe toată lumea, ba, a ieșit de câteva ori din rigorile organizării unui astfel de eveniment și s-a apropiat de publicul  – în special feminin –  care-i solicita prezența în toate colțurile. ”Antonio, te amo, te quiero!!!” se auzea puternic, pasional, aproape muzical.

Foto&video: Florin Ghioca

După câteva minute în care și-a salutat admiratoarele din orașul său natal, Banderas a chemat-o alături pe mai tânăra sa iubită, Nicole Kimpel și-au rămas împreună, minute bune, sub ”ploaia” de blițuri. Pe urmă, urmărit de aceleași aplauze ale concitadinilor săi, a intrat în sală pentru lansarea oficială.  A fost urmat, pe covorul roșu, de colegii săi de distribuție, Alex Rich, Sebastian Roché și Robert Sheehan.

După ce toată lumea a intrat în sală, pe scenă a urcat Courteney Monroe, CEO National Geographic Global Network, care a subliniat faptul că primul sezon din serialul „Genius” a avut cele mai mari audienţe din istoria postului de televiziune. Ulterior, aceasta l-a invitat pe scenă pe „actualul erou al oraşului Malaga”, Antonio Banderas. Acesta a ţinut un discurs în limba spaniolă, mulţumind publicului prezent la Teatro Cervantes.

A urmat proiecţia oficială a primului episod, primită cu ropote de aplauze şi urale de cei prezenţi.

Actorul spaniol Antonio Banderas dă viaţă marelui pictor Pablo Picasso în cel de-al doilea sezon din zece părţi al serialului ”Geniul: Picasso”. Nominalizat la premiile Emmy, Globul de Aur, Screen Actors Guild, serialul prezentat de National Geographic îl aduce în atenţia publică pe celebrul artist de geniu.

Serialul ”Geniul: Picasso” va fi difuzat în premieră luni, 23 aprilie, de la ora 21:00, pe National Geographic.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV/Cadou inedit pentru Tora Vasilescu, la aproape 5 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor. A primit un film!

 

Citește mai multe despre Antonio Banderas, Malaga și national geographic pe Libertatea.

Comentarii