Mergi direct la conținut »
Beyonce: „Am început să caut semnificaţiile profunde atunci când viaţa îmi dădea lecţii pe care nu ştiam că am nevoie să le învăţ"
Entertainment Libertatea > Entertainment > Beyonce: „Am început să caut semnificaţiile profunde atunci când viaţa îmi dădea lecţii pe care nu ştiam că am nevoie să le învăţ"

Beyonce: „Am început să caut semnificaţiile profunde atunci când viaţa îmi dădea lecţii pe care nu ştiam că am nevoie să le învăţ”

Celebra Beyonce a povestit, pentru ewdiția din luna ianuarie 2020 a revistei Elle, despre cum a ajutat-o pierderea unei sarcini să se schimbe.

De Daria Maria Diaconu,

Înainte de a o aduce pe lume pe Blue Ivy, fiica ei și a lui Jay-Z, Beyonce a trecut prin experiența pierderii unei sarcini. despre această experiență a vorbit vedeta într-un interviu pe care l-a acordat pentru ediția din ianuarie 2020 a revistei Elle.

„În urma acestei experienţe am învăţat să am mai întâi grijă de mine ca apoi să pot apoi fi mamă şi să am grijă de un copil. Am început să caut semnificaţiile profunde atunci când viaţa îmi dădea lecţii pe care nu ştiam că am nevoie să le învăţ. Acum succesul înseamnă altceva pentru mine”, a declarat Beyonce, potrivit cotidianului spaniol El Pais.

„Am învățat că durerea și pierderea erau un dar. Aceste avorturi m-au învățat că trebuia să învăț să am grijă de mine mai întâi, înainte de a deveni mamă”, a adăugat artista.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close