Mergi direct la conținut »
Beyonce și colega sa, hărțuite sexual. Dezvăluirea a fost făcută de tatăl celebrei artiste
Entertainment Libertatea > Entertainment > Beyonce și colega sa, hărțuite sexual. Dezvăluirea a fost făcută de tatăl celebrei artiste

Beyonce și colega sa, hărțuite sexual. Dezvăluirea a fost făcută de tatăl celebrei artiste

Beyonce și colega sa din trupa Destiny's Child, Kelly Rowland, au fost hărțuite sexual de membrii trupei jagged Edge, într-un turneu pe care l-au făcut la începutul anilor 2000, informează Contact Music, citat de Mediafax.

De Daria Maria Diaconu,

Dezvăluirea a fost făcută de tatăl lui Beyonce, Mathew Knoles, care la acea vreme era managerul trupei.

„Amintiți-vă că fetele erau minore. Aveau 16 ani, iar băieții aveau 21 și 22 de ani. Aveam o datorie de tată, dar și o obligație în fața legii”, a declarat tatăl lui Beyonce la Vlad TV, potrivit Mediafax.

Beyonce și Kelly Rowland

Acesta a explicat că a fost nevoit să le ceară celor care se ocupau de turneu să-i scoată pe băieții respectivi din autocarul cu care călătoreau.

„Am primit un telefon de la Kelly și de la Beyonce în care plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieți din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles”, a mai adăugat Mathew Knowles.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close