MENIU CAUTĂ

Beyoncé va participa la concertul dedicat împlinirii a 100 de ani de la naşterea lui Nelson Mandela

Distribuie

Beyoncé i-a mulţumit într-o scrisoare fostului preşedinte sud-american Nelson Mandela, care a murit pe 5 decembrie 2013, la vârsta de 95 de ani, în urma unei infecţii respiratorii, pentru faptul  că i-a fost o sursă de inspiraţie de-a lungul timpului, informează DPA.

În scrisoare, artista  reaminteşte cum l-a întâlnit pe Madiba – aşa cum era alintat Mandela – în 2004 .
„Mă voi bucura de fiecare moment petrecut în prezenţa dumneavoastră şi voi folosi lecţiile învăţate de la dumneavoastră drept sursă de inspiraţie pentru a aduce idei şi soluţii pozitive”, a scris Beyoncé în scrisoarea publicată miercuri de ziarul The Sowetan din Johannesburg. „Este o onoare pentru mine să călătoresc în Africa de Sud în această săptămână la aniversarea dumneavoastră şi a eforturilor pe care le-aţi depus pentru a îndrepta atâtea rele”, a adăugat artista în vârstă de 37 de ani.

Beyoncé, soţul ei, rapperul Jay-Z, alături de muzicieni precum Ed Sheeran, Chris Martin şi Pharrell Williams, vor urca duminică seara la Johannesburg pe scena Global Citizen Festival: Mandela 100, potrivit Agerpres.

Mandela, care a murit la vârsta de 95 de ani, a fost însurat de trei ori şi a avut şase copii, dintre care mai trăiesc trei fete. Conform presei din Africa de Sud, averea adunată de Madiba’ din drepturile de autor şi din transformarea numelui Mandela într-un brand ar ajunge la 11 milioane de euro.

Citește și

TVR a dat un milion de euro pe recitalurile de la Cerbul de Aur! Sume fabuloase încasate de artiști. Cântăreața Nicole Scherzinger, cel mai bine plătită!

Citește mai multe despre Beyonce, Nelson Mandela și concert pe Libertatea.

Comentarii