Mergi direct la conținut »
Beyoncé va participa la concertul dedicat împlinirii a 100 de ani de la naşterea lui Nelson Mandela
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Beyoncé va participa la concertul dedicat împlinirii a 100 de ani de la naşterea lui Nelson Mandela

Beyoncé va participa la concertul dedicat împlinirii a 100 de ani de la naşterea lui Nelson Mandela

Beyoncé i-a mulţumit într-o scrisoare fostului preşedinte sud-american Nelson Mandela, care a murit pe 5 decembrie 2013, la vârsta de 95 de ani, în urma unei infecţii respiratorii, pentru faptul  că i-a fost o sursă de inspiraţie de-a lungul timpului, informează DPA.

În scrisoare, artista  reaminteşte cum l-a întâlnit pe Madiba – aşa cum era alintat Mandela – în 2004 .
„Mă voi bucura de fiecare moment petrecut în prezenţa dumneavoastră şi voi folosi lecţiile învăţate de la dumneavoastră drept sursă de inspiraţie pentru a aduce idei şi soluţii pozitive”, a scris Beyoncé în scrisoarea publicată miercuri de ziarul The Sowetan din Johannesburg. „Este o onoare pentru mine să călătoresc în Africa de Sud în această săptămână la aniversarea dumneavoastră şi a eforturilor pe care le-aţi depus pentru a îndrepta atâtea rele”, a adăugat artista în vârstă de 37 de ani.

Beyoncé, soţul ei, rapperul Jay-Z, alături de muzicieni precum Ed Sheeran, Chris Martin şi Pharrell Williams, vor urca duminică seara la Johannesburg pe scena Global Citizen Festival: Mandela 100, potrivit Agerpres.

Mandela, care a murit la vârsta de 95 de ani, a fost însurat de trei ori şi a avut şase copii, dintre care mai trăiesc trei fete. Conform presei din Africa de Sud, averea adunată de Madiba’ din drepturile de autor şi din transformarea numelui Mandela într-un brand ar ajunge la 11 milioane de euro.

Citește și

TVR a dat un milion de euro pe recitalurile de la Cerbul de Aur! Sume fabuloase încasate de artiști. Cântăreața Nicole Scherzinger, cel mai bine plătită!

Close
Închide
  Close