MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2018 13:45

Bianca Drăgușanu recunoaște că a suferit. „Mi-a fost greu, am plâns”

Distribuie

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a trecut prin perioade dificile și că a suferit foarte mult. ”Am suferit, m-am bucurat, am plâns și eu la rândul meu, o să mai sufăr și o să mai fiu și eu fericită, că e clar, despre asta e viața. Dar ceea ce știm sigur e că fericirea mea depinde doar de mine, de nimeni altcineva”.

În ultima vreme, Bianca Drăgușanu a fost în centrul atenției, după ce s-a aflat că s-a despărțit de Victor Slav, dar și că are o nouă relație, cu Tristan Tate, bărbatul cu care ba formează un cuplu, ba nu mai sunt împreună.

Cum în viața ei se petrec tot felul de lucruri, fericite sau mai puțin fericite, Bianca Drăgușanu a recunoscut că a avut perioade în care a suferit foarte mult.

„Aseară, când să adorm, primesc un mesaj de la o fană, pe Instagram. Era o tipă care îmi spunea că nu știe cum să iasă dintr-o anumită situație complicată și că viața ei fără fostul iubit nu mai are niciun sens. Era un pas până la depresie, asta mi-a și spus. Discuția se ducea într-o zonă foarte neagră, să zicem așa. M-am apucat să conversez prin mesaje cu ea și bine am făcut. Pentru că nimic nu contează mai tare decât echilibrul nostru. Stabilitatea emoțională este fundamentală pentru viața noastră. Trebuie să știm ce vrem pentru noi înșine și să știm încotro mergem. Să știm ce ne place, să știm ce ne face fericiți și ce nu. Și mai ales să știm că, da, greutățile, ne fac întotdeauna cea mai bună variantă a noastră. Am spus de o sută de ori asta și cred că o să o repet la nesfârșit. Cred că este cm singurul adevăr din viața asta, cam singura certitudine.

Am vorbit cam o oră pe mesaje pentru că fata asta se are doar pe însăși, pentru că ea se plângea că nu mai are nimic în viața ei, că nimic nu mai are sens și era foarte deprimată. Și i-am spus: fii atentă, suferința ne învață, de fapt, ce este fericirea și trebuie să știm să gestionăm și să știm să trăim sentimentele astea pe care le simțim în adâncul sufletului.

Și ea mă întreabă: „Băi, dar ție nu ți-a fost greu? Că tu pari așa de fier, parcă nu suferi niciodată, parcă zâmbești mereu”. Și eu zic: „Normal că mi-a fost greu. Sunt om. Am suferit, m-am bucurat, am plâns și eu la rândul meu, o să mai sufăr și o să mai fiu și eu fericită, că e clar, despre asta e viața”. Dar ceea ce știm sigur e că fericirea mea depinde doar de mine, de nimeni altcineva.

Ideea este că nu există doar oameni suferinzi sau doar oameni fericiți. pentru că nu există. dar cel mai important este: fericirea ne-o facem  cumva cu propriile noastre mâini. fericirea noastră depinde întotdeauna doar de noi, nu de un context, nu de un bărbat, nu de o femeie, doar de noi înșine”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, la emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu mai mulți ani, la emisiunea 'Din dragoste', pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită, pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou, de curând. După separare, ea a început o relație cu Tristan Tate.


Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Mati, mărturii din infern. Bătrânii care au supraviețuit ascunși în casa lor albă. 'A început să bată vântul ca niciodată. Geamurile s-au spart și flăcările ne-au înconjurat…'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Mărturii copleșitoare împotriva falsului medic de la Spitalul Ilfov
Comentarii