Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bianca Drăguşanu, IMAGINEA DEZNĂDEJDII! Fotografiile pe care nu şi le-ar fi dorit, DUPĂ CE A LEŞINAT la un eveniment | FOTO

Bianca Drăguşanu, IMAGINEA DEZNĂDEJDII! Fotografiile pe care nu şi le-ar fi dorit, DUPĂ CE A LEŞINAT la un eveniment | FOTO

De Madalina Ciodaru Burada,

Bianca Drăguşanu le-a dat emoţii mari celor din jur, atunci când a leşinat înainte de a urca pe scena din Princess Club, unde trebuia să prezinte un eveniment dedicat frumuseţii, împreună cu medicul ei estetician, Kasem Abu Bakr.
Roşcata a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar medicii de pe ambulanţă au pus-o cât de cât pe picioare pentru a pleca acasă. Nu înainte însă de a-i prescrie o reţetă şi de a o sfăui să aibă un mic dejun copios astăzi.
După ce a fost consultată şi echilibrată, Bianca a plecat pe picioarele ei din club, fiind condusă acasă şi ajutată în permanenţă de medicul ei. Înconjurată de o armată de reporteri, camere şi aparate foto, roşcata a încercat să îşi ascundă faţa în drum spre maşină, însă grimasele, gesturile şi privirea deznădăjduită nu a reuşit să le mascheze.
Oare ce a doborât-o pe Bianca?

Close
Închide
  Close