MENIU CAUTĂ
08 Iul. 2018 11:37

Bianca Drăgușanu, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a pozat în așternuturi

Distribuie

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în așternuturi, în cea mai provocatoare poziție.

Prezentatoarea de televiziune Bianca Drăgușanu este mai sexy ca niciodată. Vedeta a încins atmosfera pe site-urile de socializare după ce a dat publicității o fotografie cu ea în așternuturi.

Cocoțată în vârful patului și îmbrăcată într-un body, vedeta a pozat într-o ipostază mai mult decât provocatoare, punându-și în evidență posteriorul ferm și bombat.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou de curând. În prezent, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: Ce spun despre tine lucrurile pe care le pui pe Facebook. Psihologul Libertatea: ”Cine postează zilnic caută atenție și admirație”


 

Citește mai multe despre posterior pe Libertatea.

Comentarii