MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 10:52

Bianca Drăgușanu s-a pozat sexy în pat. Ce i-a fost dat să audă: „Ești femeie cu copil”

Distribuie

Bianca Drăgușanu s-a afișat într-o ipostază provocatoare în mediul online. Apariția ei în lenjerie intimă a provocat numeroase discuții în rândul internauților.

Bianca Drăgușanu este o femeie care știe cum să atragă atenția. Conștientă de atuurile ei fizice, vedeta nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare.

În cea mai recentă fotografie pe care a făcut-o publică în mediul online, Bianca Drăgușanu apare în lenjerie intimă, în pat, într-o ipostază incendiară.

Imediat ce au văzut-o, internauții au reacționat, unii criticând-o, alții lăudând-o.

„Nu te-ai făcut destul de râs că îl păcălești pe Victir cum vrei tu, mai faci și poze de…”, „Ești femeie cu copil…”, „Și ce dacă e mamă? E femeie înainte de toate, un copil nu pune capăt, Bianca își continuă viața”, „O criticați, dar toate ați vrea să arătați ca ea sau să aveți o femeia ca ea…”, „Fata e liberă pentru oferte. Bravo ei că încă mai are ce arăta”, „O femeie cu o personalitate puternică. A luptat pentru ceea ce și-a dorit’, „Așa te-ai făcut cunoscută?’, „Acu’ să mă ierte Dumnezeu, dar tu nu ești umană, nu are cum”, au comentat internau’ii pe pagina de socializare a Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune a avut o relație cu un tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Comentarii