MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2013 19:08

Bianca se mărită cu Slav în pantofii cu care l-a cucerit pe Cristea

Distribuie

Ca să scape de curioşii care cu siguranţă ar fi dat buluc în faţa bisericii pentru a o vedea pe frumoasa vedetă în rochie de mireasă, Bianca şi Victor au luat înţeleapta decizie de a aduce un preot în curtea Ambasad’Or, celebrul local de lux unde au mai dat petreceri de pomină şi alte vedete de calibru, pentru a le oficia slujba de cununie. Bianca deabia dacă îşi mai vede capul de treburi, în zilele rămase până la nunta ei cu Victor Slav, căci tot timpul se mai iveşte ceva de rezolvat, însă măcar a scăpat de o mare povară. Deunăzi, vedeta a declarat că îi este aproape imposibil să-şi găsească o pereche de pantofiori de mireasă care să întrunească pretenţiile ei: să fie arătoşi, scumpi şi de firmă, ca să nuşi pună în cap criticii de modă că s-a zgârcit la bani sau că are gusturi îndoielnice, dar şi să fie extrem de comozi, având în vedere că are serioase probleme cu piciorul drept, la care a suferit în trecut chinuitoare intervenţii chirurgicale.

Sunt bătuţi cu pietre semipreţioase

Surse din anturajul viitorilor miri ne-au dezvăluit că, sătulă să mai bată magazinele, ea a deschis dressingul personal şi şi-a oprit privirea pe o pereche de pantofi marca Gucci, în valoare de 2.300 de euro, cu toc de 12 cm şi pietre semipreţioase, cu talpă stil platformă, ideali pentru nuntă, pe care roşcata i-a cumpărat în urmă cu 4 ani. Numai că, surpriză!, e vorba despre aceeaşi pereche de pantofi pe care Bianca a purtat-o şi în vacanţa din Dubai, petrecută cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, în urmă cu doi ani. ”Prinţul” se va simţi, cu siguranţă, flatat la auzul acestei veşti, cu atât mai mult, cu cât stelistul a făcut tot posibilul să împiedice această alianţă, căci încă mai nutreşte sentimente pentru Bianca. Cât îl priveşte pe Victor Slav, prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV, acesta n-ar trebui să-i facă nevestei scene de gelozie, căci, la urma urmei, pe el l-a ales Bianca să-i fie toată viaţa alături, la bine şi la greu. Vedeta, care va fi în centrul atenţiei întregii ţări pe data de 29 septembrie, îşi va asorta condurii cu o superbă rochie de mireasă de la Ersa Atelier, care va fi gata săptămâna viitoare.

Naşa Nicoleta îşi scoate celulita de pe picioare


Nicoleta Luciu (33 de ani) vrea să arate impecabil la acest eveniment, mai ales că va participa la el în calitate de naşă. Prin urmare, ea a recurs la metode extreme, testând cel mai nou tratament de slăbit din lume. CoolTech e singura tehnologie de pe piaţă care elimină grăsimea definitiv, localizat prin răcire la -8 grade Celsius. Avantajul este că tratamentul pe care Nicoleta îl urmează e total nedureros. Şi cum ”coapsa subţire” cu cheltuială se ţine, naşa Biancăi scoate din buzunar 300 de euro per şedinţă.

Comentarii