Mergi direct la conținut »
Bonă pentru copiii „soacrei”! Fiica Andreei Esca are grijă de băieții Antoniei și ai lui Velea când e în țară
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bonă pentru copiii „soacrei”! Fiica Andreei Esca are grijă de băieții Antoniei și ai lui Velea când e în țară

Bonă pentru copiii „soacrei”! Fiica Andreei Esca are grijă de băieții Antoniei și ai lui Velea când e în țară

De aproape trei ani, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a intrat în familia Antoniei și a lui Alex Velea, prin relația pe care o are cu Mario Fresh. E drept că s-a mutat în Anglia pentru studii, dar de câte ori revine în țară, face escală la „socrii” cu un scop clar: să petreacă timp cu Dominic și Akim.

De Denisa Macovei,

Fiica Andreei Esca are grijă de băieții Antoniei și ai lui Velea când e în țară

Alexia are o relație specială cu Antonia

Dat fiind faptul că sistemul de învățământ din Anglia nu este foarte strict cu studenții și programa școlară este una lejeră, Alexia are timp să revină în România ori de câte ori i se face dor de familie și de iubitul ei. Și chiar dacă de cele mai multe ori stă doar câteva zile, tânăra nu concepe să nu stea și cu familia adoptivă a lui Mario Fresh: Antonia și Alex Velea.

Alexia are o slăbiciune pentru ce doi fii ai artiștilor, Dominic și Akim, și își transformă fiecare vizită prelungită într-o joacă alături de ei. Prichindeii o iubesc, la rândul lor, astfel că, mai în glumă, mai în serios, Antonia a întrebat-o dacă n-ar vrea să le fie bonă.

Fiica Andreei Esca are grijă de băieții Antoniei și ai lui Velea când e în țară

Alexia și Mario Fresh au o relație de aproape 3 ani

Are o relație specială și cu părinții reali ai lui Mario

Alexia nu e nora ideală doar pentru Antonia și Alex Velea, ci și pentru părinții biologici ai lui Mario Fresh. Nu de puține ori, aceștia au declarat despre ea că este un copil minunat și bine educat și și-au exprimat convingerea că plecarea ei în Anglia nu va schimba nimic în povestea ei de iubire cu fiul lor.


Citește și: 

VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”

Close
Închide
  Close