Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt, falimentată de fostul iubit? Dezvăluiri incredibile din relația vedetei cu Corneliu Oană
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt, falimentată de fostul iubit? Dezvăluiri incredibile din relația vedetei cu Corneliu Oană

Brigitte Sfăt, falimentată de fostul iubit? Dezvăluiri incredibile din relația vedetei cu Corneliu Oană

Ies la iveală amănunte incredibile din relația pe care Brigitte Sfăt a avut-o cu Corneliu Oană. Potrivit click.ro, acesta i-ar fi produs mari pagube materiale brunetei.

De Dana Aramă,

Înainte de a intra la show-ul Ferma, de la Pro TV, și a începe idila cu Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a avut o relație cu Corneliu Oană, cel care o și ajuta cu afacerea pe care acesta o are.

Însă, potrivit click.ro, vedeta ar fi fost păgubită de cel care i-a fost iubit. Relaţia cu Corneliu Oană se pare că ar fi costat-o zeci de mii de euro.

„Corneliu s-a lăudat pe la tv că a avut grijă de copii şi de afaceri… omul ăsta i-a mâncat toţi banii, a adus-o în pragul falimentului, căci urmează să închidă magazinul în care a investit 100.000 de euro. În cele trei luni în care ea a lipsit de acasă, el i-a mâncat cam 50.000 de lei. Dintre care 20.000 de lei banii de pe card pe care i-a lăsat ca să aibă grijă de copii. A luat trei bluze pentru Sarah, iar restul i-a mâncat el. Şi alţi 30.000 de lei, banii din încasările magazinului din care trebuia să achite chiria şi alte cheltuieli.

Când Brigitte a revenit din Ferma şi s-a dus la magazin, şi-a pus mâinile în cap. Globurile de la Crăciun erau tot în vitrine, marfa nearanjată şi datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru că vrea să vândă totul şi să închidă magazinul”, au declarat surse din anturajul vedetei pentru sursa menționată.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

„Relaţia aceasta de aproape un an a costat-o pe Brigitte 50.000 de euro. L-a dus în vacanţe, i-a pus toţi dinţii, i-a cumpărat haine noi…

…A fost un om pe interes… Şi, de parcă nu era de ajuns, el a înşelat-o de două ori, în decembrie, cu fosta iubită. Acesta este şi motivul pentru care Brigitte s-a despărţit de el când a intrat în Ferma. Femeia respectivă i-a spus lui Brigitte că o să îşi ia ţeapă cu el, pentru că şi pe ea a mâncat-o de bani”, au mai dezvăluit sursele respective.


Citește și:

La Palatul Cotroceni cântă plictiseala! Cartea președintelui Iohannis despre ideea generoasă a Europei unite conține o colecție năucitoare de banalități!

 
 
Close
Închide