Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt și Ilie Năstase divorțează, dar tot împreună se distrează. Se înțeleg mai bine ca niciodată
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt și Ilie Năstase divorțează, dar tot împreună se distrează. Se înțeleg mai bine ca niciodată

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase divorțează, dar tot împreună se distrează. Se înțeleg mai bine ca niciodată

Deși se află în divorț cu Ilie Năstase, Brigitte Sfăt continuă să se afișeze alături de acesta și să se distreze împreună de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat între ei. Brigitte Sfăt a avut parte de un mariaj cu suișuri și coborâșuri cu fostul mare campion la tenis Ilie Năstase. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri de infidelitate.

De Dana Aramă,

În luna februarie a acestui an, Brigitte Sfăt a depus acetele de divorț de Ilie Năstase, hotărând să își vadă mai departe de viață fără acesta.

În ciuda faptului că se află în divorț. Brigitte Sfăt se afișează la brațul celui care îi este partener de viață. În weekend, cei Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au petrecut împreună cu un grup de prieteni la un restaurant cu specific libanez din Capitală.

Ambii au fost extrem de relaxați și de zâmbitori, de parcă nimic rău nu a fost între ei vreodată. paer să se înțeleagă chiar mai bine decât pe vremea când chiar formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.


Citește și: REPORTAJ VIDEO. Preotul care ține slujbele în tăcere. A transformat biserica într-un lăcaș pentru persoane cu nevoi speciale


 

Close
Închide
  Close