Mergi direct la conținut »
Brunetă și focoasă, așa era marea iubire a lui Ion Dichiseanu. Sara Montiel, una dintre cele mai voluptuoase vedete | FOTO & VIDEO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brunetă și focoasă, așa era marea iubire a lui Ion Dichiseanu. Sara Montiel, una dintre cele mai voluptuoase vedete | FOTO & VIDEO

Brunetă și focoasă, așa era marea iubire a lui Ion Dichiseanu. Sara Montiel, una dintre cele mai voluptuoase vedete | FOTO & VIDEO

Sara Montiel  Sara Montiel a fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de origine spaniolă şi a jucat în peste 55 de producţii cinematografice. A fost marea dragoste a starului Ion Dichiseanu.

De Dana Aramă,

Actrița spaniolă a încetat din viață în aprilie 2013. Numele său real a fost María Antonia Alejandra Vicenta Elpidia Isadora Abad Fernández.

Focoasa brunetă l-a prins în mreje cu frumusețea ei pe unul dintre cei mai cunoscuți actori români, Ion Dichiseanu.

Sara Montiel, despre care s-a spus că ar fi avut o idilă și cu fostul Rege Juan al Spaniei, a fost una dintre marile iubiri ale lui Ion Dichiseanu. Vedeta a fost îndrăgostită până peste cap de celebrul actor român, pentru care a înfruntat un soţ şi o ambasadă, doar pentru a-i fi alături în timpul filmărilor de la „Tunelul”, peliculă semnată de Francisc Munteanu, avându-i ca protagonişti pe Ion Dichiseanu şi Florin Piersic.


Sara Montiel și Ion Dichiseanu s-au cunoscut î anul 1967. renumitul actor Ion Dichiseanu a iubit-o enorm pe vedeta din Spania, despre care se spune că a fost marea lui iubire.

se pare că despărțirea dintre sara Montiel și ion Dichiseanu s-ar fi produs din cauza faptului că acesta nu a fost lăsaat să părăsească România pentru a-i fi alături.

Printre bărbașii celebri cu care s-ar mai fi iubit Sara Montiel se află și severo Ochoa, căștigător al premiului Nobel, scriitorul Ernest hemingway și actorul italian Giancarlo del Duca-Viola. sara Montiel a fost căsătorită de patru ori.


Citește și: Atunci și Acum: Călin Popescu Tăriceanu, de la pasiunea pentru mașini, la adversar declarat al președintelui Iohannis


 

Close
Închide
  Close