MENIU CAUTĂ

Cabral și fosta lui soție au rămas în relații extraordinare chiar și după divorț. Ce declara Luana Ibacka despre prezentatorul de televiziune

Distribuie

Prezentatorul de televiziune a fost căsătorit cu Luana Ibacka înainte de mariajul cu Andreea Ibacka. Deși s-au separat, relațiile dintre cei doi sunt foarte bune.

Cabral este căsătorit în prezent cu actrița Andreea Ibacka, alături de care are o căsnicie foarte fericită. Acesta este cel de-al doilea mariaj al prezentatorului de televiziune.

Cabral a fost căsătorit anterior cu Luana Ibacka, cea care i-a dăruit și o fată, Inoke, care este foarte frumoasă.

Spre deosebire de multe alte cupluri din showbiz, Cabral și prima sa soție nu s-au despărțit cu scandal, ba chiar au rămas în relații foarte bune.

De altfel, Luana Ibacka vorbea foarte frumos despre fostul ei partener de viață în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune.

„Erau 11 ani diferențムîntre noi. Când am avut o relație cu el nimeni nu privea persoanele de culoare, nu era focus pe ele. Toată trăirile noastre nu erau în văzul lumii. Am avut și am o preferință pentru bărbații mai tineri, îmi place să lucrez cu tineri și nu mă gândesc la partea erotică, pentru că sunt mult mai multe păƒrți interesante.

La 30 de ani mi se părea că am îmbătrânit și că nu am făcut nimic cu viața mea și visam un băƒrbat eroic, energic și l-am captat pe Cabral cu gândurile mele. Eram deja căsătorită de 10 ani, avusesem o căsnicie liniștită, comodă, frumoasă, cu un partener de drum adevărat, dar care era deja monotonă, iar cum eu eram o persoană corectă i-am spus: „Deja mă plictisesc, e o monotonie îngrozitoare între noi!”.

L-am întâlnit pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit. Am fost foarte dornică să-i acord o șansă, am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am încheiat socotelile cu vechea căsătorie. Vâsleam în același sens amândoi.

Cabral reprezintă o căsătorie de nici 2 ani în viața mea, a rămas o etichetă pe care o port cu plăcere și mă bucur foarte mult că am reușit după ce ne-am despărțit să rămânem în relații bune.
Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm.

M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el. Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos. Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc.

Ne-am iubit, ne-am dăruit și la un moment dat a dorit altceva, nu are nicio legătură vârsta. S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”, afirma Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral.


Citește și: VIDEO. Președintele Iohannis reacționează în scandalul momentului: ”Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA”


 

Citește mai multe despre Cabral Ibacka, Luana Ibacka și prima sotie pe Libertatea.

Comentarii