Mergi direct la conținut »
Cadoul primit de Adelina Pestrițu de la iubitul ei: încălțăminte de super fițe
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cadoul primit de Adelina Pestrițu de la iubitul ei: încălțăminte de super fițe

Cadoul primit de Adelina Pestrițu de la iubitul ei: încălțăminte de super fițe

Adelina Pestrițu a fost răsfățată de iubitul său de ziua ei de naștere. Vedeta a primit o pereche de încălțăminte de firmă.

E petrecere mare pentru Adelina Pestrițu sâmbăta aceasta. Fosta prezentatoare de televiziune împlinește 32 de ani și are parte de o petrecere pe cinste, alături de prieteni, la un salon de lux din Capitală.

Bruneta a fost răsfățată de partenerul ei de viață, Virgil Șteblea. Acesta i-a dăruit o pereche de cizme de firmă.

Cizmele sunt marca Alexandre Vauthier, un celebru creator ale cărui piese sunt purtate și de Rihanna. Cizmele Adelinei au costat în jur de 1.000 de dolari, potrivit wowbiz.ro.

Adelina  Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica saZenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.

Citește și: Cum era să vină Pele în România! Libertatea a dezamorsat o știre falsă de pe Facebook!

 

Close
Închide
  Close