Mergi direct la conținut »
Un câine are propria rubrică la un show TV din România. Unde poate fi văzut și ce face în emisiune
Entertainment Libertatea > Entertainment > Un câine are propria rubrică la un show TV din România. Unde poate fi văzut și ce face în emisiune

Un câine are propria rubrică la un show TV din România. Unde poate fi văzut și ce face în emisiune

Câinele Sunny are propria rubrică, în fiecare ediție de vineri, în cadrul emisiunii "La Măruță", de la Pro TV. Patrupedul le-a dat mari bătăi de cap stăpânilor săi, dar acum a încăput pe mâinile lui Mihai Nae, singurul dresor român acceptat să meargă la cursurile din America ale unui alt instructor canin celebru, Cesar Milan.

De Dragoș Tănase,

“Sunny e un câine adoptat de Raluca Boloș, colega lui Cătălin Măruță de la Pro TV, iar rubrica lui se numește ‘Sunny, câine rău’ pentru că distruge casa, sare gardul, se dă la oameni, la câini etc. Le-a distrus canapeaua stăpânilor, plinta. Am reușit să disciplinez cățelul, îi trăgea și foarte tare în lesă, nu îi asculta deloc, acum merge la pas, face așteptare în lesă, așteptare în punct fix, are rubrica lui, în fiecare vineri, ‘La Măruță’, unde poate fi văzută evoluția pe partea de disciplină”, spune dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae.

Mihai a lucrat cu numeroși câini ai vedetelor din România, dar a colaborat cu unii artiști și pe alt plan. Pe lângă dragostea sa pentru animale, el iubește și muzica, o pasiune mai puțin cunoscută de către fanii săi.

Printre vedetele autohtone care și-au lăsat câinii pe mâinile lui Mihai Nae se numără Pepe, Paula Seling, Mihaela Tatu, Valeria Arnăutu, Daniela Gyorfi, Raluca Tănase – Bambi, Sonia Trifan, Amna, Adelina Pestrițu și mulți alții.

Dresorul Mihai Nae, de la dragostea pentru animale la pasiunea pentru muzică

Mihai Nae dresează câini, de 16 ani, dar pasiunea lui pentru muzică este mai actuală ca niciodată! Iar debutul său în această industrie a avut loc deja, odată cu piesa “Ego”, un featuring interesant cu UDDI. Cu toate acestea, cu siguranță, nu va renunța niciodată la dragostea pentru animale.


Citește și… Vica Blochina și Uddi au răspuns la o întrebare incomodă, în direct la tv. “Râdeau băieții din clasă“


Close
Închide
  Close