Mergi direct la conținut »
Călin Geambașu și tatăl lui s-au împăcat. Primele imagini cu Petre Geambașu și nepotul său
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Călin Geambașu și tatăl lui s-au împăcat. Primele imagini cu Petre Geambașu și nepotul său

Călin Geambașu și tatăl lui s-au împăcat. Primele imagini cu Petre Geambașu și nepotul său

Călin și Petre Geambașu s-au împăcat, după ce ani de zile și-au aruncat cuvinte grele. Anunțul a fost făcut public pe contul de socializare, unde artistul a și postat imagini cu fiul său și bunicul acestuia.

De Livia Lixandru,

Ani buni Călin și Petre Geambașu au fost la cuțite și asta pentru că interpretul își acuza tatăl că refuză să își viziteze nepotul. Însă, zilele acestea Petre Geambașu a venit acasă la fiul său fără să îl anunțe, iar vizita l-a bucurat enorm pe artist.

Călin Geambașu a uitat de toate certurile pe care le-a avut cu tatăl său și a hotărât să îngroape securea războiului. Interpretul a scris un mesaj emoționant pe contul de socializare.

„Minunile nu au loc la date fixe, ci doar atunci când oamenii vor cu adevărat să le înfăptuiască! Aseară, tatăl meu în sfârșit a fost bunic. După ce ne-a respins de Crăciun, aseară tatăl meu ne-a făcut o SURPRIZĂ FORMIDABILĂ și ne-a vizitat fără absolut nicio pregătire anterioară.

A făcut 2 copii fericiți. Pe David și pe mine. Cred că nici lui nu i-a displăcut vizita. Nu a trebuit să fie Paște sau Crăciun, ci doar un dram de bunăvoință. După 5-6 ani de blocadă, atacuri mediatice prin interpuși și ostilitate gratuită, iubirea și demnitatea au învins orgoliul și lașitatea’, a scris Călin Geambașu pe una dintre rețelele de socializare.

Close
Închide
  Close