Mergi direct la conținut »
Când începe show-ul moderat de Victor Slav la Kanal D. Primele imagini din studioul unde va avea loc emisiunea | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când începe show-ul moderat de Victor Slav la Kanal D. Primele imagini din studioul unde va avea loc emisiunea | FOTO

Când începe show-ul moderat de Victor Slav la Kanal D. Primele imagini din studioul unde va avea loc emisiunea | FOTO

Victor Slav revine pe micile ecrane începând de mâine, vineri, 7 septembrie. El moderează, alături de Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, show-ul „Vulturii de noapte”, de la Kanal D.

De Dana Aramă,

Imagini în premiera cu platoul de „Vulturii de noapte”. Mai este doar o zi până la lansarea celui mai exploziv late night show, prezentat de Victor Slav, Cătalin Cazacu și Giani Kiriță.

Într-un platou spectaculos, cei trei prezentatori vor da frâu liber distracției și vor pregăti publicul de weekend.

Cei trei „vulturi” vor avea în fiecare ediție invitați cu totul speciali, pe care îi vor provoca la dialog și dezvăluiri, iar surprizele se vor ține lanț.

Mâine seară, de la 23:15, în prima ediție a show-ului, alături de Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, în platoul inundat de lumini, se vor dezlănțui Anda Adam, Cezar Ouatu și Daniel Buzdugan, gata să le ofere telespectatorilor o experiență memorabilă. Cele mai neașteptate întâmplări se vor consuma sub ochii telespectatorilor.


Citește și: EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…”


 

Close
Închide
  Close