MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 16:53

Când revine Andreea Mantea pe micile ecrane. Debutează la emisiunea prezentată de Bianca Drăgușanu înaintea ei

Distribuie

Andreea Mantea revine pe micile ecrane începând de săptămâna viitoare. Bruneta debutează la emisiunea prezentată până acum de Bianca Drăgușanu.

Andreea Mantea va fi din nou prezentă pe micile ecrane. Noua ei emisiune, „Te vreau lângă mine”, va fi difuzată începând de luni, 20 august, de la ora 13:00, la postul de televiziune Kanal D.
Astfel, Andreea Mantea va debuta luni la show-ul prezentat până de curând de Bianca Drăgușanu. Înaintea Biancăi Drăgușanu, moderatoarea emisiunii a fost Gabriela Cristea.


Pentru a ajunge la cârma emisiunii respective, după plecarea Biancăi Drăgușanu de la Kanal D, Andreea Mantea s-a luptat cu actrița Paula Chirilă, însă a fost preferată de șefii tustului turcesc.
S-a spus că pentru prezentarea emisiunii „Te vreau lângă mine”, Andreea Mantea ar lua un salariu de 6.000 de euro, dublu față de Bianca Drăgușanu, care ar fi încasat aproximativ 3.000 de euro lunar.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Citește mai multe despre debut și emisiune pe Libertatea.

Comentarii