MENIU CAUTĂ

Care este starea de sănătate a tatălui Deliei. Mama artistei a explicat ce probleme are bărbatul

Distribuie

Tatăl Deliei are probleme de sănătate. Mama artistei a oferit amănunte despre starea acestuia la o emisiune de televiziune.

Ion Matache, tatăl Deliei, este călugăr la Muntele Athos. Acesta a fost prezent zilele acestea la botezul nepoatei lui de la fiica mai mică, Oana.

Gina Matache, mama Deliei și fosta soție a lui Ion Matache, a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are tatăl Deliei.

„Nu mă simt bunică, eu cred că va fi artistă, ori îmi place mie să o văd aşa… Seamănă cu Răzvănel. Eu am cei mai buni gineri din lume, alţii mai buni nu exsitau pentru fetele mele. Au fost vreo 80 şi ceva de persoane. A fost vorba doar de probleme de sănătate (n.r. în cazul lui Ion Matche). Oricum ne aşteaptă încă o operaţie. Are mai multe probleme de sănătate.

Delia era măricică, cânta când el a plecat, Oana avea cam 10 ani. Nu a fost o ruptură bruscă, lucrurile au fost luate aşa cum au venit. El nu a putut dansa fiindcă a avut un accident la picior acolo, are deja tijă, nu se poate mişca chiar foarte bine, a făcut recuperare aici, se poate deplasa cât de cât.

Tot timpul au vorbit cât a fost plecat… îi dădea părinteşte sfaturi Deliei. La botez au fost prieteni de suflet şi apropiaţii familiei. Delia s-a chinuit să o îmbrace, să o dezbrace, a spus la un moment dat: ia-o că e grea, i s-a părut grea fata. Eu o văd pregătită să fie mamă”, a declarat Gina Matache în cadrul emisiunii
„Răi da’ Buni”.


Citește și: ANALIZĂ/ Cum a ajuns un medic să câștige 7.200 de euro pe lună, adică 28,5 salarii minime pe economie


 

Citește mai multe despre Gina matache, ion matache, probleme și tata pe Libertatea.

Comentarii