MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2017 17:31

Carla’s Dreams lansează single-ul „Frica” cu videoclip oficial

Distribuie

Carla’s Dreams lansează single-ul Frica” cu videoclip oficial. Piesa este compusă și produsă de artist  și Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat și regizat de Roman Burlaca și George Secrieru  de la BR Films.

Acesta a produs toate piesele Carlas Dreams devenite hituri, precum „Sub pielea mea', „Te rog', „Imperfect', „Acele', „Antiexemplu', „Până la sânge'.

Carlas Dreams, 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube

„O piesă despre o frică despre care se tace, o frică ascunsă adânc, frica aceea cu care se trăiește și cu care adesea se împacă', au declarat Carlas Dreams.

De curând, Carlas Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube, unde au 468.000.000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, Carlas Dreams au decis să lanseze piesa „Frica' drept cadou pentru fanii lor și pregătesc un live pe canalul lor de YouTube, vineri, 17 noiembrie, ora 15:00. Canalul de YouTube Carlas Dreams este al doilea din România la categoria artiști, pe locul întâi fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.

„Nu știm cum vouă, dar nouă ne este complicat să ne imaginăm 1.000.000 de oameni. Chiar. Dar vă asigurăm că senzația noastră de gratitudine este personală, de un milion de ori. A milli, a milli, a milli ,)  Mulțumiri tuturor celor care au crezut și cred în noi! V-am cuprins! ,)', au mai spus băieții de la  Carlas Dreams.

 

Citește și


Telefoane ieftine de Black Friday 2017


 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii