MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 10:57

Carmen Harra comentează despre moartea Israelei Vodovoz. „Ea simțea că pleacă”

Distribuie

Vizionara Carmen Harra a comentat pe marginea dispariției Israelei Vodovoz, care a încetat din viață în urmă cu câteva zile.

Israela Vodovoz a murit în urmă cu câteva zile, în urma unei hemoragii digestive. După dispariția acesteia au ieșit la iveală tot felul de amănunte legate de viața acesteia.

Vizionara Carmen Harra a fost invitată la o emisiune de televiziune de la Antena Stars, unde a comentat pe marginea dispariției Israelei Vodovoz.

„Părerea mea este că Israela era mult mai în vârstă decât știa lumea. Eu cred că Israela avea cel puțin 73-74 de ani. Era un om cu o suferință fizică. Ea simțea că pleacă, a avut multe probleme și karme nerezolvate. Acest om din viața ei a contribuit la deteriorarea ei fizică. Totul a afectat-o material. Dacă punem totul în balanță, nu știu dacă această relație a fost un lucru pozitiv sau negativ, pentru că ea era atacată constant de această persoană.

Ea nu avea, se pare, niciun sprijin moral sau sufletesc. Nu cred că ea ar fi trăit mai mult de atât. A știut că este timpul ei și a încercat această izolare. Trecerea în lumea de dincolo este mai simplă în izolare”, a explicat Carmen Harra, cea care a vorbit de curând și despre cum va fi anul acesta.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Citește mai multe despre Carmen Harra, israela vodovoz și suferinta pe Libertatea.

Comentarii