MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 09:39

Carmen Harra a prezis moartea Ionelei Prodan. Ce spunea vizionara cu doar puțin timp în urmă

Distribuie

Vizionara Carmen Harra a prevestit tragedia care avea să se înbtâmple cu binecunoscuta cântăreață de muzică populară Ionela Prodan.

Marea interpretă de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Aceasta se afla internată în stare gravă de mai multe săptămâni la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor grave probleme la pancreas.

Trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan va fi depus marți la Cimitirul Bellu.

Vizionara Carmen Harra a vorbit, cu puțin timp înainte de dispariția Ionelei Prodan, care s-a transformat enorm de mult în ultimul an de viață, despre  problemele pe care artista le avea, explicând că artista avea să aibă parte de o perioadă foarte dificilă în viața ei.

„E numai emoțional și stresul care duce la starea de oboseală. Dar, fizic, nu este nimic concret cu ea rău. Și, bineînțeles că trece peste asta și este un semn de alarmă să aibă mai multă grijă de ea. Că nu se poate să te ocupi de toată lumea și să te neglijezi pe tine. Doar n-a avut grijă de ea, atâta tot. Cel mai îngrijorată sunt de mama ei, vă spun sincer. (…) Ionela trebuie să aibă mare grijă de ea. Ea are o perioadă dificilă. Acolo e problema mare, la Ionela”, a explicat Carmen Harra în urmă cu puțin timp la emisiunea prezentată de Mihai Morar la postul de televiziune Antena Stars.


Citește și: Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii